Lækre lammefrikadeller

De lækreste lammefrikadeller. Simpelthen. Det kan næsten ikke blive bedre. De er appetitvækkende og smager fantastisk.

Lækre lammefrikadeller

Det er kun halvdelen du kan se her resten skal steges bagefter.

Opskriften er

  • 500 g hakket lam
  • 1 stort løg eller 2 små løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 dl rasp
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl mælk
  • 2 dl bouillon (1 terning)
  • 1 spsk salt
  • Peber
  • 2 æg
  • 1-2 dl Persille

Løget hakkes i små stykker. Hvidløget presses. Persille hakkes. Det hele æltes sammen. Lad det stå en times tid eller så lang tid, du nu har.

Derefter steges frikadellerne. Jeg kan bedst lige at anvende en blanding af smør og olivenolie. Der kan være ca. 1/2 portion på panden ad gangen. De skal være helt gennemstegte.

Hvis du har lyst til at eksperimentere, så kan du tage en lille bøtte fetatern med. Fetaternene æltes i til allersidst, så de ikke går i stykker. Når du former frikadellerne, så sørg for at fetaternene er inde i farsen.

Det er også rigtig godt at krydre lammekød med spidskommen. Og du kan også anvende timian.

God fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *