browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ditte arrived in Costa Rica

Posted by on 10. September 2011

Finally – with quite a few hours delay, Ditte landed in the airport in San José. The suitcase did not arrive yet. She was taken to Jorge's and Maris Stella's house. At 6.30 (danish time). I received a text message from Ditte: "I am going to bed now. Have a nice day".

2 Responses to Ditte arrived in Costa Rica

  1. Mette Hammer

    Sleep well, Ditte.  Hope your first "real" day in Costa Rica is wonderful.

  2. Dorthe og Jens Lindberg

    Kære Ditte!
    Vi er spændte på at høre, hvordan du har det. Hvordan er dit arbejde, er det svært, spændende eller hvad?
    Det er dejligt, du kom godt derned og havde selskab i week-enden. Din mor ringede og fortalte du havde mødt en masse nye mennesker.
    Vi var til Theas fødselsdag i lørdags, og søndag drak vi kaffe hos Marie og Martin, det var dejligt at se deres nye lejlighed. De har fået indrettet sig godt og var meget glade for at have deres eget køkken og badeværelse. Både Morten og Martin er glade for deres studier og Marie er glad for at læse til kunstteknolog. Vi er ved at få malet huset, så det er fint, til du kommer hjem igen.    Næste lørdag skal vi til Morfars 50-års studenterjubilæum sammen med nogle af hans kammerater. Det er Poul Husum og hans kone fra Cuba, der bor i Odense, som har inviteret os. Der kommer kun, dem som vi kom sammen med i København, Det bliver spændende at se dem igen. Når Mikkel kommer herop kan han hjælpe os med Skype, så vi kan tale sammen. Kan du nu have det godt.Mange kærlige hilsener fra Mormor og Morfar