Ditte arrived in Costa Rica

Finally – with quite a few hours delay, Ditte landed in the airport in San José. The suitcase did not arrive yet. She was taken to Jorge's and Maris Stella's house. At 6.30 (danish time). I received a text message from Ditte: "I am going to bed now. Have a nice day".

2 thoughts on “Ditte arrived in Costa Rica

  1. Kære Ditte!
    Vi er spændte på at høre, hvordan du har det. Hvordan er dit arbejde, er det svært, spændende eller hvad?
    Det er dejligt, du kom godt derned og havde selskab i week-enden. Din mor ringede og fortalte du havde mødt en masse nye mennesker.
    Vi var til Theas fødselsdag i lørdags, og søndag drak vi kaffe hos Marie og Martin, det var dejligt at se deres nye lejlighed. De har fået indrettet sig godt og var meget glade for at have deres eget køkken og badeværelse. Både Morten og Martin er glade for deres studier og Marie er glad for at læse til kunstteknolog. Vi er ved at få malet huset, så det er fint, til du kommer hjem igen.    Næste lørdag skal vi til Morfars 50-års studenterjubilæum sammen med nogle af hans kammerater. Det er Poul Husum og hans kone fra Cuba, der bor i Odense, som har inviteret os. Der kommer kun, dem som vi kom sammen med i København, Det bliver spændende at se dem igen. Når Mikkel kommer herop kan han hjælpe os med Skype, så vi kan tale sammen. Kan du nu have det godt.Mange kærlige hilsener fra Mormor og Morfar

Comments are closed.